Integritetspolicy

Personuppgiftslagen ersätts av dataskyddsförordningen (GDPR)

Från den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

 

Ahre Fastighetsbyrå behandlar personuppgifter för att kunna skicka ut t.ex. information, bostadsnyheter, erbjudande, inbjudan till event till i dig som är med i spekulantregistret eller prenumerant av Ahre Nyhetsbrev. Ahre Fastighetsbyrå lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom en länk längst ner i mailutskicket eller gå ur spekulantregistret genom att kontakta oss.

 

Dina rättigheter
Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av Ahre Fastighetsbrå och att få ett utdrag om vilka uppgifter av dig som vi behandlar. Du har även rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade i vissa fall. Intergritetspolicyn uppdateras löpande på ahre.se/gdpr. Du kan nå oss på 031-121020 och vi kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss. Vill du läsa mer om den nya förordningen så gör du det på www.datainspektionen.se