Integritetspolicy

Personuppgiftslagen ersätts av dataskyddsförordningen (GDPR)

Från den 25 maj 2018 träder nya EU-regler om skydd vid behandling av personuppgifter i kraft (den allmänna dataskyddsförordningen (2017/679). GDPR innehåller bland annat regler med grundläggande principer för behandling av personuppgifter och anger förutsättningar för att behandlingar av dessa ska vara lagliga. Förordningen ger den registrerade rätt till information om behandlingen och tillgång till personuppgifter, rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter samt möjligheter att i vissa fall begränsa behandling av personuppgifter.

 

Ahre Fastighetsbyrå behandlar personuppgifter för att kunna skicka ut t.ex. information, bostadsnyheter, erbjudande, inbjudan till event till i dig som är med i spekulantregistret eller prenumerant av Ahre Nyhetsbrev. Ahre Fastighetsbyrå lämnar inte vidare några personuppgifter till andra företag eller myndigheter. Du kan när som helst avsluta din prenumeration av nyhetsbrevet genom en länk längst ner i mailutskicket eller gå ur spekulantregistret genom att kontakta oss.

 

Dina rättigheter
Du har rätt att få veta hur dina uppgifter behandlas av Ahre Fastighetsbrå och att få ett utdrag om vilka uppgifter av dig som vi behandlar. Du har även rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade i vissa fall. Intergritetspolicyn uppdateras löpande på ahre.se/gdpr. Du kan nå oss på 031-121020 och vi kommer att besvara dina frågor så snart som möjligt. Har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till oss. Vill du läsa mer om den nya förordningen så gör du det på www.datainspektionen.se

 

Cookies

Den här webbplatsen innehåller cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din upplevelse. Vi använder följande cookies på vår webbplats:

Namn Skapas av Funktion Varaktighet
SESSXXXXXXXXXXX PHP Håller reda på Sessions ID Session
has_js Drupal Indikerar ifall webbläsaren har stöd för JavaScript Session
info Drupal Indikerar ifall informationsfältet ska vara dolt Session
__lang Drupal Används för att spara val av språk 1 månad
_ga Google Analytics Används för att särskilja användare 2 år
__utma Google Analytics Särskiljer användare och session 2 år
__utmb Google Analytics Används för att avgöra ny session/besök 30 minuter
__utmc Google Analytics Används för att avgöra när en session avslutas Session
__utmz Google Analytics Lagrar källan till besöket 6 månader
__utmv Google Analytics Lagrar användardata 2 år

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att avaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.