Kontakta oss

 • Tomas Ahre

  Tomas Ahre

  Jag heter Tomas Ahre och arbetar som fastighetsmäklare sedan 30 år. Villor och våningar i Göteborg är mitt stora intresse och tillika min arbetsplats. Jag förmedlar trots det och med glädje även en del sommarnöjen som de kallades en gång. Frukten av mitt mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät är de största fördelarna jag kan erbjuda dig som kund hos oss. Jag upplever fortfarande varje nytt uppdrag som en ära och i samarbetet med dig som kund ger jag tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra. 

 • Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage

  Jag heter Fredrik Belfrage och arbetar som fastighetsmäklare i centrala Göteborg. Mitt stora intresse för och engagemang i bra bostäder och goda levnadsrum har givit mig privilegiet och möjligheten att arbeta i denna marknad. Mitt erbjudande till dig som kund är mitt mångåriga yrkesutövande i kombination med högsta tänkbara servicegrad. Jag ser varje uppdrag som en sann glädje och ära. I samarbetet med dig som kund ger jag tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra. 

 • Emma Ahre

  Emma Ahre

  Jag heter Emma Ahre och brinner för att göra goda affärer med bra resultat. Bostadsaffären är för de flesta den största affären man gör och den är ofta en naturlig följd av någon slags förändring i livet – liten som stor. Jag tycker det är viktigt att du som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, känner att du är i trygga händer. Av mig får du ett stort personligt engagemang med högsta tänkbara service igenom hela försäljningsprocessen.

  Jag är stolt över att få vara en i teamet på Ahre Villor & Våningar med ett så starkt varumärke, stor kompetens och glädje i arbetet med att hjälpa alla våra kunder att hitta sina drömboenden i vår favoritstad Göteborg.

  Välkommen att höra av dig så att vi tillsammans kan påbörja arbetet med att genomföra en överraskande bra affär! 

Gmap loading...

KONTORET

KRISTINELUNDSGATAN TIO

 

 

Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.