Kontakta oss

 • Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage

  Jag heter Fredrik Belfrage och arbetar som fastighetsmäklare i centrala Göteborg. Mitt stora intresse för och engagemang i bra bostäder och goda levnadsrum har givit mig privilegiet och möjligheten att arbeta i denna marknad. Mitt erbjudande till dig som kund är mitt mångåriga yrkesutövande i kombination med högsta tänkbara servicegrad. Jag ser varje uppdrag som en sann glädje och ära. I samarbetet med dig som kund ger jag tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra. 

 • Emma Ahre

  Emma Ahre

  Jag heter Emma Ahre och brinner för att göra goda affärer med bra resultat. Bostadsaffären är för de flesta den största affären man gör och den är ofta en naturlig följd av någon slags förändring i livet – liten som stor. Jag tycker det är viktigt att du som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, känner att du är i trygga händer. Av mig får du ett stort personligt engagemang med högsta tänkbara service igenom hela försäljningsprocessen.

  Jag är stolt över att få vara en i teamet på Ahre Fastighetsbyrå med ett så starkt varumärke, stor kompetens och glädje i arbetet med att hjälpa alla våra kunder att hitta sina drömboenden i vår favoritstad Göteborg.

  Med utökad styrka och nytt kontor i Linnéstaden blir vi nu ännu mer tillgängliga. Välkommen att höra av dig så att vi tillsammans kan påbörja arbetet med att genomföra en överraskande bra affär! 

 • Tomas Ahre

  Tomas Ahre

  Jag heter Tomas Ahre och arbetar som fastighetsmäklare sedan 29 år. Villor och våningar i Göteborg är mitt stora intresse och tillika min arbetsplats. Jag förmedlar trots det och med glädje även en del sommarnöjen som de kallades en gång. Frukten av mitt mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät är de största fördelarna jag kan erbjuda dig som kund hos oss. Jag upplever fortfarande varje nytt uppdrag som en ära och i samarbetet med dig som kund ger jag tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra. 

 • Anna-Kajsa Nylander

  Anna-Kajsa Nylander

  Jag heter Anna-Kajsa Nylander och min vardag handlar uteslutande om goda bostäder och god service. Vår bostad representerar i mångt och mycket oss själva. Det vi gjort, det vi vill göra, var vi trivs och hur vi tycker om att spendera vår tid. Det förpliktigar. Ett gott samarbete är fantastiskt. Alla som har jobbat tillsammans med någon som är engagerad, professionell, kunnig och inte minst glad och trevlig vet hur bra det känns. I er nästa bostadsaffär hoppas jag få bli den personen. Jag är en obotlig optimist, med båda fötterna på jorden. Alltid redo att göra mitt yttersta. Härmed erbjuder jag er min och vår mäklarbyrås samlade kompetens.

   

 • Gunnar Andersson

  Gunnar Andersson

  Jag heter Gunnar Andersson och arbetar som fastighetsmäklare sedan 24 år. Villor i Göteborg med kranskommuner är min primära målgrupp. Under åren har jag skaffat mig mycket stor erfarenhet av förmedling av bostäder, såväl villor som bostadsrätter. Jag har även fått förmånen att arbeta med många av Göteborgs advokater vilka gett mig sina förtroenden i en mängd uppdrag. Det är inspirerande att vara en del av teamet på Ahre Fastighetsbyrå med all den samlade erfarenhet medarbetarna har och den goodwill varumärket är känt för. Jag erbjuder dig som kund en hög servicenivå genom mina kunskaper, erfarenheter och stora kontaktnät som jag erhållit genom åren. Mitt motto är att säljare och köpare skall vara mer än nöjda med förmedlingen. 

Gmap loading...

VÅRA KONTOR

KRISTINELUNDSGATAN TIO - LINNÈGATAN ELVA

 

 

Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.

To prevent automated spam submissions leave this field empty.