Kontakta oss

 • Tomas Ahre

  Tomas Ahre

  Tomas Ahre arbetar som fastighetsmäklare sedan 32 år. Villor och våningar i Göteborg är hans stora intresse och tillika arbetsplats. Han är en social, kompetent och framgångsrik mäklare, som ofta ses förmedla på de attraktiva adresserna. Tomas återfinns många gånger i topplistorna för mäklare både i Göteborg och nationellt. Hans mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät är starka fördelar som du erbjuds som kund hos Ahre.

 • Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage är en framgångsrik fastighetsmäklare i centrala Göteborg. Hans stora intresse för och engagemang i bra belägna bostäder har gjort honom till en ofta anlitad mäklare i denna marknad. Hans mångåriga yrkeskunnande och stora förmåga att arbeta med både yngre och äldre kunder leder ofta till nya försäljningsrekord. Fredrik ser varje uppdrag som en sann glädje och ära. Som kund till honom ger han tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra.

 • Emma Ahre

  Emma Ahre

  Emma Ahre är fastighetsmäklare i Göteborgs innerstad. Med stort personligt engagemang för varje unik kund, toppresultat som målsättning i alla lägen och högsta tänkbara service genom hela försäljningsprocessen har hon uteslutande nöjda kunder. Att marknadsföra din bostad via vår stilsäkra plattform, Ahre Villor & Våningar, tillsammans med Emmas noggranna och trygga arbetssätt har resulterat i många försäljningsrekord.

Gmap loading...

KONTORET

KRISTINELUNDSGATAN TIO
Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.

Denna webbplats är skyddad av Google reCAPTCHA. Googles Integritetspolicy och Användarvillkor gäller.