Kontakta oss

 • Tomas Ahre

  Tomas Ahre

  Tomas Ahre arbetar som fastighetsmäklare sedan 33 år. Villor och våningar i Göteborg är hans stora intresse. Tomas är en social, kompetent och framgångsrik mäklare, som ofta ses förmedla på de attraktiva adresserna. Han återfinns många gånger på topplistorna både i Göteborg och nationellt. Tomas mångåriga yrkesutövande och stora kontaktnät är starka fördelar du erbjuds som kund hos Ahre. Nu har även arbetet startat upp med nyproduktioner av våningar och småhus i Stockholm.

 • Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage

  Fredrik Belfrage är en framgångsrik fastighetsmäklare i centrala Göteborg. Hans stora intresse för och engagemang i bra belägna bostäder har gjort honom till en ofta anlitad mäklare i denna marknad. Hans mångåriga yrkeskunnande och stora förmåga att arbeta med både yngre och äldre kunder leder ofta till nya försäljningsrekord. Fredrik ser varje uppdrag som en sann glädje och ära. Som kund till honom ger han tillbaka i den glädjen. Tanken är ett resultat som är överraskande bra.

 • Emma Ahre

  Emma Ahre

  Emma Ahre är fastighetsmäklare i Göteborgs innerstad. Med stort personligt engagemang för varje unik kund, toppresultat som målsättning i alla lägen och högsta tänkbara service genom hela försäljningsprocessen har hon uteslutande nöjda kunder. Att marknadsföra din bostad via vår stilsäkra plattform, Ahre Villor & Våningar, tillsammans med Emmas noggranna och trygga arbetssätt har resulterat i många försäljningsrekord.

 • CATHARINA BERNSTEIN

  CATHARINA BERNSTEIN

  Catharina Bernstein har de senaste femton åren arbetat som en av de mest seniora och främsta mäklarna i Sverige. Under sina yrkesår har hon specialiserat sig på exklusiva hem och har agerat hovleverantör till flertalet kunder som sökt ett speciellt utvalt hem. Allt från praktvillor och herrgårdar, specialvillor, sjöställen och våningar. 2004 startade hon bl.a. Skeppsholmen Sotheby´s verksamhet i Båstad på Bjärehalvön, därefter (2013) byggde hon upp auktionsfirman Bukowskis fastighetsdel som idag är Bernstein Real Estate. Hon har även erfarenhet från finansbranschen. Catharina har magisterexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Sin medfödda vinnarinstinkt toppas även av hennes internationella karriär inom tennis, där hon har representerat landslaget, spelat professionell tennis på WTA-touren, deltagit i Wimbledon och är flerfaldig svensk mästare.

KONTORET

Kristinelundsgatan 10
411 37 Göteborg
Telefon 031-121020
[email protected]
Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig.