NYPRODUKTION

KRONHUSPARKEN

23 hemtrevliga upplevelser från 40-93 kvm med smarta planlösningar och ett läge som heter duga

Projekt Kronhusparken erbjuder både privatpersoner och juridiska personer 23 hemtrevliga upplevelser om 40–93 kvm med smarta planlösningar, läge som heter duga – mitt i den gamla stan – med beräknad inflyttning sommaren 2023, 400 år efter att staden grundades. Ägarlägenheterna förvärvas via lagfart som en fastighet. 

Av byggnaden som uppfördes 1917/2023 i tre våningar sparas och renoveras fasaden i stor likhet med originalet medan de sju nya våningsplanen adderas. De nya våningsplanen utgör en spännande kontrast mellan det gamla och det moderna. På samma sätt som kvarteren innehåller historiska vingslag från 1600-talet, kontrasterar det hypermoderna boendet med ett trivsamt leverne mitt i den gamla stan.

Projekt Kronhusparkens 23 ägarlägenheter bildas genom en tredimensionell fastighetsbildning. Denna ägandeform kan jämföras med köp av radhus eller villa och låter såväl juridisk- som privatperson att förvärva via lagfart. Den påkostade renoveringen och nybyggnationen intresserar många då det tidstypiska ges full respekt och de moderna, komfortabla aspekterna tillförs med försiktig hand.

På promenad- och cykelavstånd nås bland annat Centralstationen, Trädgårdsföreningen, Nord- & Innerstans köpcentra, GöteborgsOperan, Stora Hamnkanalen med muséer, caféer och restauranger, mysiga Magasinsgatan, Stora Saluhallen, Feskekörka samt Stenpirens resecentrum.

Den gamla boplatsen som Gustav II Adolf pekade ut 1621 med orden, “där skall staden ligga” tycks fortfarande vara stadens nav!

Låter det här som ett boende som passar dig? Lämna en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.

Upplåtelseform
Ägarlägenheter
Boarea 40-93 kvm
Antal rum 1-4 rok
Säljstart
 Våren 2023
Status Förberedande arbete pågår
Preliminär inflyttning 
Sommaren 2023

Mäklare
EMMA AHRE

0704 452823
[email protected]

Mäklare
TOMAS AHRE

0705 250650
[email protected]

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan för att öka chansen att få tag på just din drömbostad. Dessutom riskerar du inte att missa nyheter, inspiration eller underlag du behöver i din beslutsprocess. Intressenmälan är inte bindande.Intresseanmälan

{select_html}