NYPRODUKTION

Under många år har vi varit delaktiga i nyproduktioner och kan idag erbjuda ett komplett professionellt team med kompetens och förmåga att driva både mindre och större projekt. Vi brukar börja med ett förutsättningslöst möte. När passar det dig?

VASAGATAN 33

En gränslöst vacker klenod från 1890 får med varsam hand nytt liv via ett unikt ombyggnadsprojekt i vilket 30 kolossalt vackra lägenheter erbjuder ett hypermodernt boende med största möjliga respekt för allt bevarat original.

Läs mer
såld

VILLA MATILDA I & II

Villa Matilda I & II kallar vi dessa stilrena, extremt ljusa och välplanerade parhus om 5-6 rok!

Läs mer
såld

Brf Sjöhamnen

Det sägs att det är genom Birger Jarls försorg som Sverige någon gång på 1250-talet fick tillgång till ett landområde mellan det norska Bohuslän och det danska Halland som gav direktkontakt med havet. Platsen har anor från 1400-talet. Ett historiskt spann på 600 år har fått arkitekten att utföra stordåd. Ett bostadsprojekt som fångat både kulturreservatets historiska atmosfär och en extremt modern arkitektur i 34 stilsäkra bostadsrätter från 29 till 112 kvadrat. Huset uppförs under 2014-2015 efter ritningar av Semrén+Månson. Försäljningen sker genom Ahre Fastighetsbyrå AB.

Läs mer
såld

Strandhusen

Nyproduktion av 6 strandhus 30 meter från havet!

Läs mer