Kungshöjd

Norra Liden tjugotre

Välkomna till denna nyrenoverade fyra på toppen av Kungshöjd!

  • Antal rum 4 rok
  • Boarea 117.6 kvm
  • Utgångspris 6 195 000 kr
  • Månadsavgift 5 632 kr
  • Våningsplan 2 av 8
  • Hiss Ja
  • Karta
Välkomna till denna nyrenoverade fyra på toppen av Kungshöjd. Stort badrum med jacuzzi och bastu för extra komfort. Gediget ljusinsläpp med stora fönsterpartier i alla rum!

Hallen har utmärkt förvaring. Både kapprum samt en garderobsvägg som döljer sig bakom praktiska skjutdörrar i spegelglas. Klinkers i grå ton.

Luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det nyrenoverade och välutrustade köket. Fantastiskt ljudinsläpp från de längsgående fönsterpartierna. Här finns plats för både stor soffgrupp och matplats för minst 6 personer. På golvet en vacker parkett i ek. Spotlights är omsorgsfullt infällda i taket, enhetligt i bostadens alla rum.

Kök i vinkel som renoverades 2020. Vita skåpsluckor och grått kakel i modellen större, smakfullt! Här erbjuds gott om förvaring och arbetsytor. Utrustat med diskmaskin från Samsung, fullhöjds kyl samt frys från Husqvarna, induktionshäll samt micro och ugn i arbetshöjd. På golvet ligger en ljus klinker, praktiskt och stilrent. Infällda spotlights i tak.

Master bedroom är placerat längst in i bostaden. Förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Ytterligare två sovrum, alternativt kontor, med förvaring. Samtliga rum ekparkett, ljusmålade väggar, spotlights i taket samt ett fantastiskt ljusinsläpp!

Vidare disponeras lägenheten med ett stort badrum med lyxig utrustning, både jacuzzi, bastu och dusch-hörna. Känslan av ett eget hemma-spa! I anslutning till badrummet finns ett separerat tvättrum, även det med god förvaring. Tvättmaskin, torktumlare samt diskho. Bekvämt, nyrenoverat och praktiskt boende i ett omtyckt kvarter.

Här bor ni i ett lugnt område med direkt närhet till allt vad staden har att erbjuda. Ljust och fritt läge på toppen av Kungshöjd!