Kungshöjd

Kungsgatan åtta

Exklusiv studio från år 2016. Förstklassigt och minutiöst väldisponerat med låg avgift mitt i city!

  • Antal rum 1 rok
  • Boarea 30 kvm
  • Pris 2 990 000 kr eller bud
  • Månadsavgift 1 956 kr
  • Våningsplan 1 av 7
  • Hiss Ja
  • Karta
Varmt välkomna till denna minutiöst välplanerade och exklusiva studio mitt i city som känns femstjärnig i varje detalj och ensam i sitt slag. Nyproducerad under 2016 och oklanderligt omhändertagen av nuvarande ägare. Ett måste att uppleva på plats för dig som letar ett centralt hem med mycket karaktär och låg månadsavgift.

Lägenheten är omsorgsfullt genomtänkt i färg och form; de rena, nästan minimalistiska arkitekturlinjerna följs upp av lika rena material som trä, glas, kalksten och slipad betong att beskådas! Planlösningen är öppen och anpassad efter ett bekvämt liv mitt i händelsernas centrum. Praktisk lösning med sängskåp som spar plats för maximalt utnyttjande av utrymmet i rummet. Exceptionellt stora fönsterpartier ger utblick över folklivet på nedanförliggande Kungsgatan och fyller lägenheten med rikligt med ljus. Köket med sin moderna minimalistiska och praktiska utformning känns välavvägt i storlek och påkostat i kvalitet från exklusiva Poggenpohl. Komplett maskinpark från Siemens med integrerad kyl/frys och diskmaskin, kombinerad ugn/micro, induktionshäll och fläkt. Badrummet, helkaklat, går i sobra toner, golvvärme och handdukstork (el) och stor spegel samt duschhörna. Industrilampor ger ytterligare karaktär. Vattenburen golvvärme i rummet. Säkerhetsdörr.

Platsen där Lasarettsgatan bryter av från Kungsgatan är inramad av höga sekelskifteshus i olika etage och låga murar. Ett grönskande träd ger skugga över kullerstenen en bit bort. Här vid Kungsgatans början är atmosfären kontinental och starkt präglad av småskaliga butiker, restaurang- och caféliv. Du bor alldeles intill Esperantoplatsen, Hagas mysiga gränder och de grönskande alléerna i Linné- och Vasastaden. På några minuter når du Göteborgs bästa krogar och klubbar, lummiga parker, saluhallar, shopping i världsklass och all tänkbar kommunikation.

Välkommen till ett unikt boende!