Linnéstaden

Andra långgatan 8A

Magisk vindslägenhet med det lilla extra!

  • Antal rum 3 rok
  • Boarea 57 kvm
  • Månadsavgift 4 860 kr
  • Våningsplan 4 av 4
  • Karta
Högst upp i en vacker sekelskiftesfastighet med anno 1878 finner vi denna magiska vindstrea med det lilla extra! Här bor man i ett tyst och lugnt läge på stämningsfulla Andra Långgatan i hjärtat av Linné! Själva bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp, modernt fullutrustat kök, ett stort nyrenoverat badrum i stilrena materialval och bra med förvaringslösningar. Samtidigt har man kombinerat det moderna med det gamla för att bevara den charmiga sekelskifteskänslan.

Utöver detta finns möjligheten att köpa loss råvinden av bostadsrättsföreningen intill bostaden. Detta skulle innebära att man får till ca 40 kvm till i anslutning till vardagsrummet. Se alternativ planskiss för ett förslag på hur det skulle kunna se ut. Denna process är redan i gång och möjligheten att ta över vid intresse finns!

Här bor du verkligen i meckat av stadens bästa restaurang & serviceutbud. Järntorget, Linnégatan och Masthuggstorget ligger inte längre än några hundra meter bort. I en omtyckt förening med god ekonomi som precis har genomgått ett fasad, balkong och fönster-renovering. Det finns gemensamma balkonger i trapphusen. Huset på Andra Långgatan 8 har en lång i historia och en gång i tiden låg det bland annat ett ölbryggeri, bageri, mekanisk verkstad och mejeri. I huset finns flera ateljéer kvar.

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare!


Är du intresserad av detta hem?

Andra långgatan 8A