Lilleby Torslanda

Häggvägen trettiofyra A

Mycket påkostad villa mitt i villaidyllen och havsnära Lilleby

 • Boarea 198 kvm
 • Biarea 7 kvm
 • Pris 9 900 000 kr eller bud
 • Tomtarea 841 kvm
 • Karta
Varmt välkomna till denna mycket påkostade villa mitt i villaidyllen Lilleby om totalyta 296 kvm (198 + 7 + 91 kvm). Stilrent totalrenoverat och ett nybyggt dubbelgarage med uthyrningsbar lägenhet på övre plan. Trädgården som är plan har både gräsyta för lek, växthus för odling och en stor insynsskyddad altan med bubbelpool och utedusch.

Havsnära Lilleby är ett mycket barnvänligt och lugnt område där utmärkta bussförbindelser borgar för en bekväm vardag. De natursköna omgivningarna genomkorsas av promenadstråk och dessutom gör smidiga cykelvägar det enkelt att ta sig mellan skolor, fritidsaktiviteter och in till centrala Torslanda. Här erbjuds fina bad vid barnvänliga sandstränder, bryggor och lite mer privata klipphällar. I närheten finns också Sillviks naturreservat.

Fem kilometer från Lilleby ligger Nordens största småbåtshamn, Björlanda Kile. Här finns 2300 båtplatser och utrymme för 1500 vinterupplagda båtar. Närhet till Zeniths fotbollsplaner och Björlanda Idrottshall. I de centrala delarna av Torslanda ligger Torslandavallen med fotbollsplaner, tennishall mm. Flera gym finns utspridda i Torslanda. Simhall finns vid Sörred. I Lilleby ligger Mjöviks bageri för nybakat. För ett stort utbud av mat, kläder, apotek mm får man åka eller cykla till Amhult eller Torslanda Torg. Matbutik finns också nära i Tumlehed.

Varmt välkomna till villaidyllen Lilleby och denna mycket påkostade och hemtrevliga villa.

HALL
Inbjudande hall med förvaring innanför två skjutdörrar i spegelglas. På golvet ligger granit, samma granit som återfinns på trappan till huset. Ett stort fönsterparti i vinkel från golv till tak ger karaktär till entrén. I taket finns spotlights.

KÖK/VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör hela entréplan till en stor sällskapsvåning. Vardagsrummet har en braskamin och enstavig vitbehandlad ekparkett. Altandörren är väl placerad mellan kök och vardagsrum.

Bra och arbetsvänligt kök med köksö som går i vitt, granitbänkskiva på både arbetsdelen och köksön. På både golv och vägg är det stora klinkerplattor med ljus marmorering. Maskinparken består av kyl, frys, inbyggd ugn och micro, bred induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror kommer från Miele förutom kyl och frys som är Liebherr.

ALLRUM
Rummet ligger i vinkel från vardagsrummet och har ryggåstak. Både väggar och tak är klädda i vitmålad liggande panel och på golvet finns klinkers. Från allrummet når man altanen via en skjutdörr i glas.

HALL och BALKONG övre plan
Från vardagsrummet leder en snygg trappa upp till hallen på övre plan. Härifrån når man husets alla sovrum, badrummet och balkongen över entrén. På golvet är det enstavig ekparkett. En skjutdörr leder ut till den möblerbara balkongen som har glasräcke och trall på golvet.

SOVRUM
Samtliga sovrum har lyxig heltäckningsmatta i ljus grå ton och ljusa väggar. Två av sovrummen har egen klädkammare, även de med heltäckningsmatta och ljusa väggar samt fönster.

TVÄTTSTUGA
Helt nyrenoverad tvättstuga med klädkammare i anslutning. Här finns massor med förvaring, delvis i alla skåp med framförallt i klädkammaren och förrådet som ligger i anslutning. Vitt klinkers på golvet i samma stora plattor som finns i köket och bänkskivor av sten. Klädkammaren har platsbyggd inredning i vitt och tvättmaskin och torktumlare är upphöjda i bekväm arbetshöjd, båda från Asko.

BADRUM
Husets första badrum ligger i anslutning till entrén och är helt nyrenoverat med grått kakel och klinker. Dusch med glasväggar, WC, handdukstork, handfat med kommod och tillhörande spegel samt spotlights i taket. Golvvärme (el) för komfort.

Det större badrummet är placerat på övre plan och har vitt kakel på väggarna och grått klinkers. Högt placerade fönster ger naturligt dagsljus. Dusch, wc, handfat med kommod, väggfasta skåp och handdukstork. Golvvärme (el).

SEPARAT LÄGENHET på garaget
Ovanpå garaget finns en helt nybyggd lägenhet om ca 45 kvm som består av 2 rok och badrum. Lägenheten nås via en trappa på gaveln av byggnaden. Väl inne i hallen ligger det klinkers på golvet som sen övergår till parkett i resten av lägenheten. I hallen finns det två garderober för förvaring av ytterkläder.

Köket går i grått och har en bänkskiva av betong. Utrustningen består av spishäll med inbyggd fläkt, kyl/frys och diskmaskin. I taket sitter spotlights.

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket och har stora fönster från golv till tak, vilket ger mycket ljus in i rummet. Tack vare ryggåstaket upplevs lägenheten mycket luftig.

Sovrummet har plats för större säng och förvaring.

Badrum med grått kakel och klinker, WC, dusch med glasdörrar, tvättställ med kommod och fönster. Även här är det spotlights i taket.

GARAGE
Lyxigt dubbelgarage som är uppfört 2020. Det är en bred elektriskt port som gör det enkelt att köra in och ut. På golvet ligger ett snyggt klinker med vattenburen golvvärme under. I taket sitter spotlights. En av väggarna på långsidan av garaget är helt i glas och det finns lamellgardiner monterade för alla fönster. Sjävklart finns det laddare för elbil både i och utanför garaget.

Innanför garagedelen finns en groventré och tvättstuga som nyttjas av lägenheten. Även här ligger det klinkers på golvet. Flera garderober för förvaring och tvättmaskin och torktumlare från Miele.

SOLCELLER
Installerade 2023.

Fastigheten är uppmätt enligt svensk standard SS 21054:2020. BOA 198 kvm och BIA 7 kvm. Fastigheten är enligt Lantmäteriet taxerad till 154 kvm BOA och 2 kvm BIA. Komplementbyggnad med GARAGE/LGH/Tvättstuga är uppmätt till övrig area 91 kvm (45,5 + 45,5 kvm).

Fastigheten är överlåtelsebesiktigad, energideklarerad och dolda fel försäkrad.

Ett boende utöver det vanliga med möjlighet till generationsboende eller uthyrning i havsnära och idylliska Lilleby. Varmt välkomna till visning!
Häggvägen trettiofyra A

Villan:

 • Byggnadsår 1990
 • Fastighetsbeteckning Lilleby 5:19
 • Byggnadstyp Friliggande villa. 1.5 plan
 • Säljarens driftskostnader
 • 57 346 kr, varav försäkring 6 169 kr, renhållningsavgift 6 894 kr, el 35 889 kr, vägsamfl. 2 800 kr, VA 5 131 kr, sotning 463 kr
 • Summa pantbrev 5 500 000 kr
 • Fasad Trä
 • Stomme Trä
 • Fönster Isolerglasfönster
 • Bjälklag Trä
 • Tak Betongpannor
 • Grundläggning Krypgrund
 • Uppvärmning Luft/vattenvärmepump (i villan) och Frånluftsvärmepump (i garaget)
 • Vatten och avlopp Kommunalt
 • Övrigt om byggnaden Föregående ägare har gjort tillbyggnad/ombyggnad (vinkel på huset, takkupa och entrén) samt byggt komplementbyggnad med garage och lägenhet 2020. Nuvarande ägare har installerat solceller 2023. Service av bägge värmepumpar. Taktvätt. Bytt trappor till altanen och lagt ny marksten. Förbättringsmålning fasaden. Växthus.
 • Övriga byggnader/utrymmen Sammanbyggt med huset finns ett förråd på gaveln (isolerat). Garage med lägenhet byggt 2020.

Visningar:

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Är du intresserad av detta hem?

  Häggvägen trettiofyra A