Hästevik

Lilletummens Backe fem

440 kvadratmeter av internationell stil och elegans!

  • Boarea 370 kvm
  • Biarea 70 kvm
  • Tomtens storlek 1 565 kvm
  • Karta
Denna extraordinära villa erbjuder den mest imponerande och tidlösa arkitekturen som omedelbart fångar ögat. Med de renaste linjerna, de mest eleganta proportionerna och de mest innovativa designdetaljerna är detta hem en oöverträffad symbol för stil och sofistikation.

Fastigheten på 440 kvadratmeter är belägen på en av de högsta och mest eftertraktade platserna i attraktiva Hästevik, vilket ger den mest fantastiska utsikten över hav och natur. Denna unika villa är bl.a utrustad med två väl tilltagna vardagsrum, fyra sovrum, tre badrum, egen gäst stuga, tre öppna spisar, dubbelgarage, en storslagen pool och magiska uteplatser.

Inredningen är en perfekt blandning av internationell och skandinavisk arkitektur. Byggnaden är ett arkitektoniskt mästerverk med de mest spektakulära terrasserna som erbjuder utsikt mot både natur och hav. Känslan för rum och miljö har tagits tillvara på det mest föredömliga sättet, både inomhus och utomhus. Formspråket är en perfekt kombination av modern arkitektur och tidlös lyx med sina raka linjer och varma toner. Varje detalj är utförd med det största engagemang.

Här bor man i den ultimata livsstilsfastigheten med bästa möjliga solläge, bara 20 minuter från Göteborgs innerstad.


Är du intresserad av detta hem?

Lilletummens Backe fem