NYPRODUKTION AV 46 EXKLUSIVA BOSTADSRÄTTER

Örgryte Höjd

46 nya moderna bostadsrätter några stenkast från city och med naturen runt hörnet. Inflyttning 2025.

46 moderna bostadsrätter. 46 olika planlösningar. Alla med balkong, terrass eller uteplats. På Örgryte Höjd bor du nybyggt på klassisk Örgrytemark. Här är naturen nära och city bara några stenkast bort.

På bekvämt gångavstånd når du både naturupplevelser, friluftsliv, restauranger, caféer, matbutiker och kollektivtrafik. Du har också nära till både tennis, padel och golf. Hela Delsjöområdet blir en självklar del av vardagen med fantastiska möjligheter till promenader, cykelturer och träning året runt. Ett förstklassigt läge med natur, kulturliv och stadspuls nära tillhands. 4 km till Avenyn, 5 km till Delsjön, för att vara exakt.

Upplåtelseform
Bostadsrätter
Boarea 34-157 kvm
Antal rum 1-5 rok
Status Försäljning pågår
Preliminär inflyttning 
Våren 2025
Webbplats orgrytehojd.se

Nyproduktion i Örgryte - ett läge få nyproduktioner förunnat

De 46 lägenheterna är fördelade på tre hus och rymmer allt från smarta ettor och tvåor, flexibla treor och fina fyror samt spektakulära femrummare med stora uteplatser. Alla med unika planlösningar. Av de 46 lägenheterna är 10 exklusiva våningar i Topfloor-positioner med 5,9 meter i takhöjd och med tilltalande möblerbara loft. Gemensamt för samtliga lägenheter är den tilltagna takhöjden, från 2,6 meter upp till 5,9 meter, och stora fönsterpartier ”från golv till tak” vilka ger ett fantastiskt dagsljus. Interiören är vald med omsorg för detaljer och kvalité. Arkitekturen är utformad med hänsyn till både miljön runtomkring samt för att optimera varje planlösning. Ingen lägenhet är den andra lik frånsett de genomgående materialvalen av högsta klass. Köksinredning från Kvänum, vitvaror från Miele, 2,3 meter höga innerdörrar från Ekstrands och fiskbensmönstrad ekparkett är några av materialvalen som återfinns som standard.

Lägenheterna

Ettor
Örgryte Höjd har tre ettor om 34 och 35 kvm. Med höga fönster samt en takhöjd på 2,6 meter blir både dagsljuset och känslan av rymd mycket påtaglig. Alla ettor har sociala ytor med kök, matplats och vardagsrum. En av ettorna har en stor uteplats på 13 kvm, en annan har en mysig sovalkov med smart inbyggd förvaring. Tvättmaskin och torktumlare är standard i alla lägenheter.

Tvåor
Våra tvåor sträcker sig från 50 – 85 kvm varav två av dem är vindsvåningar med möblerbara loft. Den största tvåan har en terrass på 22 kvm samt en rymlig balkong från köket. Gemensamt för alla tvåor är bra förvaring, vissa även med walk-in-closet, samt smarta planlösningar som öppnar upp för flexibla möbleringsmöjligheter.

Treor
Treorna, om 73 – 105 kvm, är både rymliga och smart planerade. Vissa treor har både två balkonger, två badrum och separat tvättstuga. Flera har även walk-in-closet, köksö och platsbyggd arbetshörna. Vindslägenheterna är försedda med möblerbara loft och en av treorna har en härlig terrass på 21 kvm i västerläge.

Fyror
Föreningens fyror präglas av generösa ytor och tilltagna uteplatser. Lägenheterna är om 87 – 118 kvm, samtliga försedda med 2 badrum och vissa även med separat tvättstuga. 4 är i Topfloorpositioner med möblerbara loft. Tilltagen förvaring, stora sociala ytor och ett fantastiskt dagsljus. Flera lägenheter har ljusinsläpp från tre väderstreck.

Femmor
Örgryte Höjds 3 femmor, om 124 och 157 kvm, är något alldeles extra. En med Topfloor-position har loft och en magisk terrass i västerläge. En etagelägenhet är skapad med klassisk townhousekänsla. En högt belägen femma med 35 kvm terrass i sydvästläge. Köken har köksö och generösa sällskapsytor. Förvaringen är platsbyggd och väl tilltagen. Hög komfort med 2 badrum. Detta är helt enkelt 3 drömlägenheter.

Gårdsmiljö och exteriör
De 46 lägenheterna fördelas på tre bostadshus som byggs runt en gemensam vacker gårdsmiljö. På gården finns flera trevliga mötesplatser och smakfull belysning, vilket tillsammans ger både omgivning, fasader och gården en fin inramning.

Garage och cykelförråd
Garaget har 27 parkeringsplatser, samtliga med laddare för eldrift. Föreningen har också ett väl tilltaget cykelförråd med plats för cykelservice. Från gården når man också den gemensamma tvättstugan som är ett komplement till lägenheternas egen utrustning (samtliga lägenheter har tvättmaskin och torktumlare).

OrgryteHojd_logo_rost

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan för att öka chansen att få tag på just din drömbostad. Dessutom riskerar du inte att missa nyheter, inspiration eller underlag du behöver i din beslutsprocess. Intressenmälan är inte bindande.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss!

Mäklare
TOMAS AHRE
0705 250650
[email protected]

Mäklare
EMMA AHRE
0704 452823
[email protected]