Ahre

Stil & Finess

För oss är hemmet den plats där vi slappnar av och hämtar ny energi. Här samlar vi våra minnen och omger oss med de människor vi tycker om. Hemmet speglar oss själva och hur vi vill spendera vår tid.

Försäljningen av ditt hem är något alldeles särskilt, både för dig och för oss. Därför gör vi vårt absolut yttersta för att affären ska bli så bra som möjligt. Iordningställandet av hemmet är en viktig del – och en spännande utmaning! Det är skillnad på att bo och att sälja. Hur en möblering upplevs på plats skiljer sig markant från hur den uppfattas på bild. Kameran fångar andra vinklar än ögat varför det är av vikt att få kompetent hjälp med att ordna vackra och inbjudande miljöer. De bilder våra fotografer tar presenteras både i tryck och digitalt, två format som ställer olika krav på motivet.
Vi arbetar med duktiga inredare för att åstadkomma den mest tilltalande versionen av ditt hem. Ofta behöver möbler flyttas, bytas ut och kompletteras så att fler möjligheter och känslostämningar framhävs. Detta är kärnan i iordningställandet, att skapa en härlig känsla och ett positivt minne.
Upplevelsen av ditt hem ska få besökaren att vilja göra det till sitt!