• Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
 • Bykällevägen 29
  Bykällevägen 29
Kåhög

Bykällevägen tjugonio

En mycket ambitiöst renoverad villa med optimal planlösning. Högt belägen med utsikt över naturen.

 • Antal rum 6 rok
 • Boarea 100 kvm
 • Biarea 100 kvm
 • Tomtareal 898 kvm
 • Byggnadsår 1970
 • Karta
En alldeles underbar villa i särklass! Attraktivt belägen på den soliga höjden vid den lugna återvändsgatan. Ett kompromisslöst boende som andas exklusivitet och hemtrevnad in i minsta detalj. Trevlig och optimerad planlösning för den stora familjen. Sociala ytor och många sovrum. Två nyrenoverade badrum varav det ena är som ett eget spa! Härligt soldäck med utsikt och solgass i massor. Denna yta blir en trivsam förlängning av husets umgängesytor. Nedervåningen är rena drömmen för tonårsbarnen. Vacker braskamin som ger värme och en rogivande känsla. Huset är därtill praktiskt och rymmer mängder av förvaring. Lättskött och ljuvlig trädgård med nylagd gräsmatta och rogivande fruktträd. Många sköna uteplatser att följa solens vandring från. Ett trivsamt grannskap. Luftigt mellan husen. Skönt med eget garage och flera parkeringsplatser. En ambitiös renovering har gjorts under de senaste åren. Idag är huset i ett strålande skick med gedigna materialval och fantastisk estetik. Allt arbete har utförts av fackmän. Här är det bara att flytta in. Flexibelt tillträde kan erbjudas. Bredband via fiber. Trivsamt villakvarter med närhet till lekplatser, dagis, skolor och grönska. Välkomna till natursköna Kåhög!

Bykällevägen är idyllisk på så många sätt. En lugn återvändsgata på höjden med sol under hela dagen. Promenadavstånd till skog, bad, fiske och den lokala gårdsbutiken som levererar dagsfärsk komjölk.

Huset på nr 29 är något alldeles extra. Det har genomgående renoverats av nuvarande ägare för att skapa trivsel många år framöver. Huset är idag tämligen underhållsfritt och har mängder av bekväma och smarta lösningar.

Garaget och äppleträdet välkomnar. Den nylagda gräsmattan är grönskande grön. En rustik betongtrappa leder upp till entrén och det gedigna soldäcket. Det om hela 65 kvm med sol från förmiddag till sen kväll.

Entrédörren är av hög säkerhetsklass med kodlås och kan därtill öppnas via en mobilapp. Välkomnande och öppen hall med klinkergolv med programmerbar golvvärme. Generösa förvaringsmöjligheter med plats för ytterkläder och skor via skjutdörrsgarderober från välrenommerade Raumplus.

Direkt till vänster och parallellt med soldäcket ligger det fantastiska köket. Sällskapsköket är rymligt och välplanerat med snygg skåpinredning i grå kulörer från Köksmetropolen. Trevligt gavelläge med utsikt över barnen som leker i trädgården. Utöver mängder med förvaring och arbetsyta finns här gott om plats för ett matbord. Matplats för flera personer intill utsikten.

Den sociala placeringen invid soldäcket och vardagsrummet gör matlagningen till en fröjd. Fullutrustat med maskiner från Siemens och Cylinda. Allt installerat under 2016. Mjukstängande lådor och extra djupa skåp. Ljusa väggar och i taket sitter ställbara downlights. Golvet är belagt med snygga och tåliga golvplattor från Tarkett.

Helglasad dörr leder ut mot det storslagna soldäcket belägen mot väster. Detta blir en given plats för solstolar. Grilla med kvällssolen som sällskapar. Rogivande utsikt över naturen i omgivningen.

Mot vardagsrummet så övergår golvet i en ljus enstavsparkett i ek. Golvet löper tröskelfritt vidare på det övre planet.

Sällskapsrummet med hänförande utsikt över Kåhög. Ett fantastiskt rum med stora fönsterpartier mot väster som bjuder på vackra vyer under alla årstider. I vardagsrummet ryms ett stort matsalsbord för alla gäster såväl som sköna möbler för lugna kvällar i soffan.

Härligt badrum med stilrena materialval. Rymligt och elegant inrett i varma toner. Mängder av förvaring. Trivsamt med vädringsfönster. Vacker belysning i tak och spegel. Stjärnhimmel. Duschhörna med klarglas och praktisk tvättavdelning med maskiner från Siemens. Vägghängd toalett. Klinker med golvvärme. Dubbla handdukstorkar. Praktiskt beläget intill master bedroom.

På ovanvåningen finns det tre bra sovrum. Master bedroom med helglasad utgång till huset baksida. Här skiner morgonsolen. Den välplanerade tomten har många naturliga uteplatser. En trevlig plats att inta en kopp kaffe. Granne med de svajande träden. Lugnt och stilla. En hare och några rådjur kan här ibland skymtas.

Master bedroom rymmer en dubbelsäng med var sitt sängbord och ytterligare förvaring. En kvalitetsgarderob med skjutdörrar från Raumplus med utdragbara hyllplan och praktiska stänger ger en elegant förvaring av era kläder.

Två ytterligare sovrum är belägna mot husets baksida. Bägge rummen gör sig perfekt som barn eller arbetsrum.

En trappa ner finns ytterligare sovrum, allrum och en egen relaxavdelning med bastu och jacuzzi!

Allrummet är rymligt och gör sig perfekt som ett tv-rum. Trivsam och elegant öppen spis som ger ett vackert och stämningshöjande ljusskimmer. Allrummet är belagt med golvklinker med hög komfort med den vattenburna golvvärmen. Ställbara spotlights även här.

Ett fjärde sovrum. Rymligt med plats för allt som önskas kan. Perfekt för tonåringar eller gäster. Golvvärme.

En välplanerad och stilfull spaavdelning med all tänkbar komfort och elegans har skapats för att nyttjas under vinter som sommartid. Vardagslyx under hela året. Bastun är en uppskattad plats under vinterhalvåret. Bubbla i jacuzzin. Här ryms hela familjen. Skönt med ryggmassage. Öppna dörren och stig ut på gräsmattan och möt södersolen.

Hög standard med downlights, spegelvitt och laserskuret kakel samt gedigna golv i jordaktig toner. Färgerna är hämtade från naturen för att ge en avkopplande känsla och upplevelse. Dusch, toalett och en del för klädbyte. Dubbla handfat för den stora familjen.

Pannrummet blir ett perfekt förråd nu när oljetanken har lyfts ut. Inred med hyllsystem och skapa en verkstad för den teknikintresserade.

Nedre plan renoverades omfattande då man bilade upp golven och tog bort riskkonstruktioner. Idag är det isolerat med cellplast och golvvärme är installerat i.

Välkomna att njuta av ett renoverat hus intill naturen. Nuvarande ägare flyttar från detta underbara hus då de erbjudits arbete i en annan stad. Ert framtida hem är här! Välkomna på visning.

Genomförda renoveringar:

Omfattande renoveringar har skett under 2015-2018 med stort fokus på design, funktion, kvalité. Precis allt invändigt och utvändigt (hus, garage, tomt) har gåtts igenom.

Invändigt 2015-2018:

-Nya avloppsbrunnar och avlopp i våtrum (badrummen, kök).

-Nya golv, väggar, tak, inner- och ytterdörrar, utbyte av resterande fönster, nya radiatorer övre plan (i v-rum av tidigare ägare).

-Ny el, nytt proppskåp, ny belysning, dimbar takbelysning i hela huset (varav de flesta takspots vinklingsbara). Allt arbete utfört av behörig elektriker.

2016 renoverades det övre planet:

-Kvalitetskök från Köksmetropolen 2016 (framröstad som bästa kök i Tyskland 2017 och 2018). Vitvaror från Siemens (Kyl, frys Cylinda) 2016. Påkostat kvalitetsgolv, stöt- och vattentåligt.

-Badrum med högkvalitativ italiensk klinker (Marazzi). Utrustning från kända kvalitetstillverkare (Gustavsberg, Hans Grohe, Svedberg). Övre badrum "små stjärnor" i taket. "Regnduschar".

-Kodlås på dörrar. Entrédörren har lås från Yale Doorman. Ni kan även använda mobilen för att styra och hålla koll på ert hem. Ni ser när barnen kommer hem från skolan och kan släppa in besökare på distans.

-Påkostade måttbeställda, skräddarsydda garderober hall och master bedroom från Raumplus.

2015 renoverades det nedre planet:

-Nedre plan fått ny isolering samt tilläggsisolerats - golv, väggar och tak.
Tidigare riskkonstruktion, golv med träreglar och isolerull har tagits bort och ersatts av cellplast och betong.

-Golvvärme installerats i hela nedre plan (utom pannrum), övre badrum och entré (nedre allrum vattenburen, övrigt el). El-golvvärmen är programmerbar.

-Ombyggnad av tidigare grovtvättstuga/badrum på nedre plan till en stor spa/relaxavdelning.

2016/2018 allt utvändigt - tomtarbeten 2015-2018:

-Översyn av hustak

-Delar av underlagstak bytts ut (råspont, papp, läktar) pga bristfällig fog på skorsten och trasiga betongpannor, åtgärdats tätats, defekta betongpannor ersatta med nya. Övriga förbättringar: monterat nock- och kanttätning, skorstenskåpa, nya sidoplåtar tak.

-Taksvacka över vardagsrumsfönster: byggtekniker har gått igenom konstruktionen, beror på att huset är byggd som i två delar med något olika höjd, byggnadssättet vanligt för tiden, ok inget behöver göras.

-Delar av träfasad huset och garaget utbytt (där solen har tagit - framsidorna plus höger husgavel).

-Målning av hus och garage (inkl invändig renovering garage och översyn av yttertak). Nya stuprör och hängrännor. Översyn av puts och grund. Översyn av tidigare dränering.

-Ny träaltan, nya murar och trappor ute 2018, all utebelysning ny, husvägg framsidan fått puts 2016 (mexitegel under). Platsbyggd kassett för soptunnor som förhindrar att de blåser omkull.

-Omfattande tomtarbeten (Rensning av växlighet, stubbar, utschaktning av tomt, nyanläggning gräsmatta förbättringsarbeten gamla, stenläggningar med extra stark geotextilduk under).

-Indragning fiber 2016.

Tidigare renoveringar av föregående ägare:

2014 Omdränering
2013 Nya fönster i v-rum, allrum och tvättstuga
2010 Lösullsisolering på vind
2002 Ny elpanna
2001 Nytt tak

Bykällevägen 29

Villan

 • Byggnadsår 1970
 • Fastighetsbeteckning Kåhög 11:83
 • Uppvärmning Direktverkande el
 • Byggnadstyp Friliggande villa
 • Energiprestanda 69 kwh/kvm och år

Ansvarig mäklare

Såld

Observera att denna bostad är såld. Vänligen kontakta ansvarig mäklare om du önskar mer information.

Bykällevägen 29