• Fruktträdsgatan 4
  Fruktträdsgatan 4
 • Fruktträdsgatan 4
  Fruktträdsgatan 4
 • Fruktträdsgatan 4
  Fruktträdsgatan 4
 • Fruktträdsgatan 4
  Fruktträdsgatan 4
Hildedal

Fruktträdsgatan fyra

Nybyggt penthouse med två stora takterrasser och utsikt i massor.

 • Antal rum 1,5 rok
 • Boarea 40 kvm
 • Våningsplan 4 av 4
 • Hiss Ja
 • Karta
Högst upp i det nybyggda huset intill grönskan njuter denna imponerande lägenhet sitt läge med två stora takterrasser. Allt är i fantastiskt nyskick. Kök, vardagsrum och terrass i en enda lyckad blandning. Lägenheten har en spännande karaktär och en modern arkitektonisk gestaltning. Fönster i två riktningar ger ett behagligt ljusflöde och sköna utsikter. Det här är för dig som värdesätter ett hem som har allt och lite till. Huset är inflyttningsklart under inledningen av november 2016. Brf Kärnhuset är byggt för ett hållbart boende och är Svanenmärkt! Hushållsel och bredband ingår i avgiften. Välkomna till trivsamma kvarter intill naturen och med närhet till kommunikation och butiker.

Välkomna till Hildedal Park. Här skapas nu ett hem på bästa plats intill grönsaken. Via entrén utan trösklar och nivåskillnader, rätt in i hissen. Rymlig och snabb hiss till våning fyra. Säkerhetsdörr för bästa ljudkomfort. Ett par stora garderober med skjutdörrar tar hand din förvaring på bästa sätt.

Vi välkomnas in i en ljus och inbjudande hall där avhängning finns direkt till vänster. Ekparketten möter och löper vidare i hela lägenheten.

Tidigt upplever vi det välgörande ljuset och rymden. Lägenheten präglas av ett modernt formspråk via den öppna planlösningen och generösa takhöjden. Blicken mynnar ut i det ljusa vardagsrummet. Här känner man tidigt en nyfikenhet av att beundra utsikten och den rymliga terrassen.

Vardagsrum, kök och terrassen är som gjorda för att skapa trivsel. Från fönster och terrassen kan man utblicka mot den trivsamma miljön. En perfekt plats för morgonkaffet och sena middagar.

Köket ligger öppet mot vardagsrummet för att synas och att samlas kring. Rummet känns enkelt att möblera med plats för både matsalsgrupp och en större sittgrupp. En sanndröm i trivsam design och estetik. Välbyggt med alla funktioner. Ljusa kökssnickerier från Marbodal och vacker arbetsbänk kakel i ljusa toner. Fullutrustat med maskiner ifrån Siemens. Tacksamt med diskmaskin.

Den andra terrassen är om hela 18 kvadrat! I det höga och sydliga läget blir solen ett trevligt sällskap. En härlig plats för sommarens middagar!

Sängen gör sig perfekt i alkoven. Vacker parkett pryder golvet och väggarna är målade i brutet vitt. Här kan man enkelt sätta en in dörr för att få känslan av ett extra minirum.

Badrummet är elegant och rymligt med all tänkbar komfort. Helkaklat i ljust kakel och en grå golvklinker. Glasade duschväggar. Kombimaskin tar hand om tvätten.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Flertal cykel- och barnvagnsrum.

I föreningen finns det 35 st parkeringsplatser med en kort kötid.

Här kan du leva ett härligt cityliv med ett bekvämt avstånd till allt vad vår stad har att erbjuda. En trivsam och charmig lägenhet för dem med förkärlek till ett lugnt boende i trivsamma kvarter med perfekt läge intill naturen.

Bra med service i området med närhet till både Backaplan och Kville Saluhall.

Arkitekturen

Nyfunkisen blev populär under slutet av 1990-talet, först för flerfamiljshus och senare även för villor. Trenden sammanföll med ett ökat bostadsbyggande i landet och har därför fått ett stort genomslag i nybyggnation under hela 2000-talet.

Nyfunkisen karakteriseras av kubiska huskroppar i moderna material, gärna asymmetriskt placerade med sneda tak, släta och putsade fasader, uppglasade partier som trapphus, stora fönsterpartier och påhängda balkonger. Även om flera yttre drag har hämtats från funkisen på 1930-talet stannar dock likheterna där. Funkisen utformades med bakgrund i den tidens ideologiska tankegods om bostadsbyggande för alla där byggnadernas utformning skulle utgå från funktionen, inte tvärt om. Interiört skiljer sig nyfunkisen helt från trettiotalets förlaga. Vår egen tids standard har fått styra och planlösningen bygger ofta på öppna, generösa ytor.

Byggnader i nyfunkis har ofta fått en vattennära placering, vilket till exempel gäller för bebyggelsen längs Norra Älvstranden i Göteborg och i Hammarby Sjöstad i Stockholm.

Fruktträdsgatan 4

Lägenheten

 • Upplåtelseform Bostadsrätt
 • Andelstal 1,68 %
 • Uteplats Två terrasser om 13 kvm och 18 kvm!

Byggnaden

 • Byggnadsår 2016
 • Byggnadsstil Nyfunkis
 • Uppvärmning Fjärrvärme
 • Internet Bredband om 10 M-bit och kabel-TV ingår i avgiften via Telia Triple Play.
 • Parkering Föreningen förfogar över 35 st parkeringsplatser. Det är f.n. en kort kö. Kostnad 400 kr per plats.

Ansvarig mäklare

Såld

Observera att denna bostad är såld. Vänligen kontakta ansvarig mäklare om du önskar mer information.

Fruktträdsgatan 4