• Kåkenäs 115 C
Strandhus No 3
    Kåkenäs 115 C
Strandhus No 3
Stenungsund

Kåkenäs etthundrafemton C Strandhus No tre

NYPRODUKTION AV 6 STRANDHUS 30 METER FRÅN HAVET!

  • Antal rum 6 rok, varav 4 sovrum
  • Boarea 152 kvm
  • Tomtareal 270 kvm
  • Karta
Strandhusen njuter av sina lägen 30 meter från havet i Sveriges vackraste skärgård. En halvtimma från Göteborg, strax söder om Stenungsund.

Strandhusen erbjuder ett hypermodernt, underhållsfritt och arkitektoniskt fulländat boende i form av 2 fristående villor och 4 parhus om 152-194 kvadrat. Öppna mot havet med glasade fasader, soliga altaner och glasade balkonger. Öppna planlösningar mellan kök och vardagsrum med öppen spis, sällskapade av livsbejakande havsutsikter.

4 sovrum och 2 badrum i stram och konsekvent inredningsstil med exklusiva material och hög kvalitet på utförandet. Alla rum målade i brutet vitt i vacker kontrast till Junckers Skeppsgolv i ek. Praktisk tvättstuga och bra förvaring. Golvvärme i alla rum. Centraldammsugare. Vidbyggda garage med sedumtak.

Låga driftkostnader via bergvärme och energisnåla konstruktioner.

Till varje Strandhus hör en sjöbod med badrum och sovloft. Sjöbodarna ligger i en gemensamhetsanläggning som även innehåller en bastu med däck närmast havet och fristående byggnad med 6 förråd vid bilparkeringen samt gränderna mellan Strandhusen vilka går från entré- till trädgårdssidorna och skapar en skön atmosfär mellan land och hav. Även övriga ytor ingår vilka inte ägs privat

Till varje Strandhus är 1/6 av gemensamhetsanläggningen kopplad. Kostnad för denna andel är 1 milj kr.